Zlatá pravidla stravování

Kód: 830402.01
Neohodnoceno
358 Kč
Skladem (1 ks)
Nejdůležitější všeobecné principy, kterými bychom se měli řídit.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Známý lékař si je vědom toho, že dnes existuje obrovské množství knih o výživě, a proto se pokusil sestavit nejdůležitější všeobecné principy, kterými bychom se měli řídit, pokud chceme zdravě jíst a být zdraví. Patří k nim například nezbytnost jíst v klidu a pomalu, jen čerstvá a čerstvě připravená jídla, na která máte právě chuť, a jenom když máte hlad, přičemž při prvních pocitech nasycení je třeba s jídlem skončit.
Na rozdíl od většiny jiných knih a metod přistupuje k tématu od základu a zaměřuje se na těchto pět oblastí:
1. Základní poznatky o trávicí soustavě lidského orga-nismu.
2. Vzájemné působení potravy a organismu.
3. Sestavení individuálního jídelníčku.
4. Obecné znalosti o potravinách.
5. Jídlo jako lék i prevence.

Doplňkové parametry

Kategorie: Knihy
Nakladatelsví: Eugenika
Počet stran: 312
Rok vydání: 2008
Rozměry: 13 × 20 cm
Vazba: brožovaná

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení