Pampeliška lékařská AF tinktura 50ml

Kód: 939465.01
BEZ ALKOHOLU
Neohodnoceno
185 Kč –4 %
88b3abfcfc67ccab56a85c8253bee504.image.625x900
185 Kč –4 % 176 Kč
Skladem (2 ks)

Detailní informace

Detailní popis produktu

Označení AF znamená Alcohol Free – přípravek s 0% obsahem alkoholu. Při výrobě byla použita unikátní technologie a několikanásobná extrakce. AF tinktury si zachovávají maximum účinných látek, chuť a vůni použité byliny.

Pampeliška neboli smetanka lékařská je bylina dorůstající výšky až 40 cm. Jedná se
o prehistoricky starou a velice známou rostlinu, která je hojně rozšířená po celém území České republiky, proto je také často považována za rostlinu plevelnou.

V tradiční medicíně je však smetankový kořen velice ceněný a je vhodný zejména pro udržení normálních trávicích funkcí – působí jako prebiotikum. Pampeliška lékařská se dále používá jakoúčinný antioxidant, podporuje jaterní a žaludeční funkce, je vhodná pro udržení normálního stavu močového systému. Kořen smetanky lékařské je často součástí bylinných směsí.

Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006, o výživových a zdravotních tvrzeních, nám nedovoluje informovat vás o dalších pozitivních účincích této rostliny na váš organismus. Informace o působení si prosím dohledejte ve volně dostupných zdrojích na internetu či v literatuře.

Tinktura neobsahuje žádný alkohol, barviva ani sladidla.

TRADIČNÍ POUŽITÍ:

Po protřepání užíváme 15 kapek 3× denně. Doporučujeme vložit do úst a nechat vstřebat přes sliznice. Je možno zapít malým množstvím vody. Doporučená denní dávka obsahuje výtažek odpovídající 8 460 mg čerstvé rostlinné hmoty.

SLOŽENÍ:

rostlinný glycerol; voda; Taraxacum officinale

BALENÍ:

50 ml

UPOZORNĚNÍ:

Neslouží jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte na bezpečném místě mimo dosah dětí. Skladujte v temnu, suchu a pečlivě uzavírejte!

Doplňkové parametry

Kategorie: Doplňky stravy
Výrobce: Salvia Paradise
Objem: 50 ml

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: