O prodejně

Prodejna U Džoudyho

Jugoslávská 7/670, Praha 2

Otevírací doba:

V této mimimářádné době tj. květen a červen 2020 je prodejní doba
Po - Pá:  10:00 - 19:00
So:        10:00 - 15:00
Ne:         zavřeno

Horní pokladna (karty, kameny, léčiva, kosmetika)
Oddělení hudby (CD, DVD, hud. nástroje, orient. zboží)
Oddělení knih

Manažerka: Michaela Rubášová +420 734 440 264

(Po - Pá 10.00 - 17.00)
michaela.rubasova@udzoudyho.cz

+420 212 341 274   kosmetika, potravinové dopňky
+420 212 341 275   hudba, kameny
+420 212 341 276   knihy

 
 
 

  Místo k zastavení 

... zaměřené na osobní rozvoj, esoteriku, relaxaci a především na to, jak přirozeně a plnohodnotně žít. Kamenný obchod, čajovna s vlastní pekárnou, e-shop, přednášky, výstavy.

V roce 2004 jsme pro Vás otevřeli obchůdek knih & CD U Džoudyho,  a od té doby se díky Vaší přízni náš sortiment značně rozšířil. Nyní Vám můžeme nabídnout nejen širokou škálu knižních a hudebníchtitulů, ale i pestrý výběr minerálů a šperkůkřišťálových předmětů  z Indie, tarotových či  vykládacích karetpřírodní kosmetiky, potravinových doplňků, vykuřovadel a vonných tyčinek, léčivých obrazů a mandal. V neposlední řadě také širokou nabídku etnických hudebních nástrojů a mnoho dalšího. To vše z dalekých koutů světa i z domácí produkce. Všechno zboží pečlivě vybíráme, neboť Vám chceme nabídnout pouze kvalitní produkty.
 

Pro Vaši snadnější orientaci jsme připravili  přehledné a podrobné rubriky o stávajícím sortimentu, ve kterých si můžete vše pohodlně prohlédnout. Zároveň zde budeme pravidelně upozorňovat na příslušné novinky. Rovněž tu pro Vás máme obsáhlý internetový zásilkový obchod, abychom vyšli vstříc také těm, kteří nemají možnost navštívit nás tak často.

V kamenném obchodě Vás přivítá  milý a přívětivý personál, který pro Vás  již několik let vše připravuje a rád Vám při výběru poradí.

 

Příběh našeho obchůdku píšete především Vy, milí přátelé. Proto tedy neváhejte vstoupit do zářivého světa barev, zvuků & vůní a nechte se prostoupit vlnami klidu a světla.

 

 

Modlitba za lásku:
Děkuji, že prožívám lásku, vnímám ji, dokážu ji rozpoznat a popsat, jsem její součástí a absolutně mě naplňuje. Amen.