Celková cena:
0

-10%

Bio olej baobabový

Pro pružnost pokožky.
celý popis »
Prodejní cena se slevou
na prodejně
319
na eshopu
287
skladem
Popis

Bio 100 % baobabový olej pro vnější použití.

100 ml


Baobabový olej je rostlinný olej , který se získává lisováním ze semen stromu baobab (Adansonia digitata). Většina lidí zná jméno pod názvem Baobab Baobab. Je jedním z nejcharakterističtějších stromů v Africe a pro mnoho z původních volně žijících živočichů hraje důležitou roli jako stanoviště nebo krmivo. Stromy mohou být velmi staré, někteří botanici jsou přesvědčeni o věku až 2000 let.

Olej se používá pouze pro kosmetické účely, protože obsahuje velké množsví tříslovin, katechin, má vysoký obsah flavonoidů. Listy se používají proti akné a zánětům, výtažky z červených vláken sušeného ovoce jsou plné antioxidantů. Olej je mimořádně bohatý na vitamín C. Hydratuje extrémně suchou a dehydrovanou pleť, zvyšuje pružnost pokožky a působí proti vráskám. Vyrobeno v Německu

DOPORUČUJEME

Mokřadkový olej
Mokřadkový olej
116
129
Ricinový olej Ayumi
Ricinový olej Ayumi
197
219