Olej nimbový BIO RAW (100 ml)

Kód: 933344.01
Dr. Feelgood
Neohodnoceno
Značka: Dr. Feelgood
217 Kč –5 %
Nimbový olej
217 Kč –5 % 206 Kč
Skladem (3 ks)
Možnosti doručení

BIO RAW Nimbový olej Dr. Feelgood, lisovaný za studena, je prověřen staletími a má blahodárné účinky na pokožku. Má výjimečnou schopnost ničit bakterie, parazity a plísně. Jeho jedinečné složení umožňuje zmírnit tvorbu vrásek a pomáhá udržovat pružnost pokožky. Nimbový olej je jedním z nejlepších olejů pro léčbu psoriázy a ekzémů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

BIO RAW Nimbový olej Dr. Feelgood, lisovaný za studena.

Nimbový olej, prověřený staletími, má blahodárné účinky na pokožku. Má výjimečnou schopnost ničit bakterie, parazity a plísně. Nimbový olej rychle uleví suché pokožce, protože se lehce vstřebává, pomáhá hojit její poškozené vrstvy a udržovat její přirozenou rovnováhu. Jeho jedinečné složení umožňuje zmírnit tvorbu vrásek a pomáhá udržovat pružnost pokožky.

Nimbový olej je jedním z nejlepších olejů pro léčbu psoriázy a ekzémů. Může se používat buď samostatně na pokožku, nebo zředit s jinými rostlinnými oleji, například lněným, konopným nebo mandlovým olejem. Můžete nakapat i pár kapek tohoto oleje do vaší běžné kosmetiky, čímž zlepšíte její hojivé vlastnosti.

Nimbový olej je velmi ceněný pro své antivirové, antibakteriální a protiplísňové účinky. Také pro své hojivé vlastnosti - napomáhá hojení ran a vytváření kolagenových vláken. Působí na širokou škálu prevence kožních onemocnění a má ozdravné schopnosti. Po jeho použití je pokožka vláčnější, pružnější a má mladistvý vzhled. Má schopnost udržet rovnováhu tvorby melaninu a snižuje výskyt bílých míst na pokožce způsobených vitiligem (porucha pigmentace). Účinný je také na stařecké skvrny a jiné pigmentace. Má shopnost podporovat zdravý růst a pevnost nehtů, pomáhá zesílit měkké a lámavé nehty. Zároveň se skvěle hodí k péči o pokožku nehtového lůžka. Fantastický je na nehtové mykózy. Nehet je však třeba před nanesením oleje mírně obrousit (vrchní vrstvu) a chvíli namočit.

Objem: 100 ml

Zemědělská produkce: Indie

Složení: INCI: Melia Azadirachta Seed Oil

Podle NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (ES) 1924/2006 ze dne 20. prosince 2006 o výživových a zdravotních tvrzeních o potravinách, nesmíme u rostlinných olejů jako potravin podávat informace týkající se diagnózy ani uvádět tvrzení o léčivých účincích výrobku na lidský organismus. Naše informace jsou převzaty z dostupných ověřených zdrojů na internetu, od výrobců rostlinných olejů, z referencí od našich zákazníků a nenahrazují léčbu určenou lékařem. Děkujeme za porozumění.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kosmetika
Objem: 100 ml

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení