Zdraví v ohrožení

Kód: 330373.01
Neohodnoceno
226 Kč –1 %
Zdraví v ohrožení
226 Kč –1 % 224 Kč
Na dotaz
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…
Hořká pravda o sladkém cukru.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kniha od MUDr. Josefa Jonáše (kromě jiných autora bestsellerů Křížovka života, Tajenky života neboDetoxikace nebo Jonášova kuchařka pro zdraví) a našeho kmenového autora Jiřího Kuchaře je u nás mimořádným počinem v oblasti zdraví. Ačkoli nás zažité stravovací zvyklosti nebo reklama, zaměřená zejména na těhotné ženy, matky s malými dětmi, mládež, seniory nebo sportovce, přesvědčují o opaku, skutečnost je mnohem horší, než byste očekávali. Tato kniha přináší velmi hořkou pravdu o průmyslově vyráběném rafinovaném cukru. Je určena lidem, kteří chtějí poznat všechny neblahé důsledky jeho konzumace, zbavit se svojí závislosti na něm a doslova tak zachránit svoje ohrožené zdraví. Stejně tak je velmi užitečná pro nemocné i lidi, jenž po léta bezúspěšně bojují s nadváhou a únavou. Na základě desítek vědeckých studií z celého světa a dlouholeté bohaté praxe MUDr. Josefa Jonáše ukazuje, že rafinovaný cukr je viníkem celé řady problémů, od akné, zubního kazu, cukrovky, ztučnění jater, infarktu myokardu, gynekologických potíží a osteoporózy až po nádorová onemocnění a mozková poškození, včetně chronického nedostatku vitaminů a důležitých minerálů. Vedle varování nabízí především řešení, jak se zbavit cukerné závislosti a jak lze průmyslový cukr v jídelníčku nahradit. Nepochybně budete překvapeni bohatostí přírodních látek, které vám mohou posloužit jako cenná životní inspirace. Tato mimořádná a svého druhu naprosto ojedinělá publikace přináší i jednoduchá a přitom účinná stravovací doporučení, která mohou netušeným způsobem upevnit vaše zdraví. (hořká pravda o sladkém cukru).

Doplňkové parametry

Kategorie: Knihy
Nakladatelsví: Eminent
Počet stran: 239
Rok vydání: 2013
Rozměry: 20 x 13 cm
Vazba: brožovaná
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: