Jídlo jako lék podle čínské medicíny

Kód: 434206.01
Neohodnoceno
242 Kč
Na dotaz
Položka byla vyprodána…
Jídlo jako klíč ke zdraví.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Chcete se vyhnout nebo významně snížit riziko rakoviny, infarktu, cukrovky nebo jiné civilizační choroby? Věřte, že k tomu nepotřebujete kilogramy léků ani zásadní změnu životního prostředí. Jen málo lidí si totiž uvědomuje, že klíčem ke zdraví, k dlouhověkosti a k aktivnímu životu je něco tak všedního jako jídlo! Pak stačí otevřít tuto knihu, která má ambice stát se bestsellerem. Autorka v ní totiž úspěšně spojila principy vztahu lidského zdraví podle tradiční čínské medicíny s možností stravování u nás doma.Nepotřebujete žádné zázračné kořeny, potravinové doplňky nebo nesmyslné diety, neboť podstata filozofie, že jídlo může být lékem, spočívá v tom, vědět kdy, co a jakým způsobem konzumovat.

Doplňkové parametry

Kategorie: Knihy
Nakladatelsví: Bondy
Počet stran: 200
Rok vydání: 2015
Rozměry: 14,5 × 20,5 cm
Vazba: brožovaná
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: