Lapacho Mato Grosso (50 g)
Kód: C601419.01Detailní popis produktu
Čaj sypaný, vážený. Balený ve vzduchotěsném sáčku. Lapačo (Taheebo Tea – Tabebuia impetiginosa) pochází z hraniční oblasti mezi Argentinou a Brazílií.
K přípravě nápoje se používá vnitřní kůra stromu (lýko) obsahující řadu minerálních látek a vitamínů (železo, vápník, měď, draslík, mangan, hořčík a jiné). Lapačo je pokládáno za velmi účinný stimulátor imunitního systému. Pro své léčebné účinky bývá také nazýván „pokladem Inků“. Nálev je jemné a velmi příjemné chuti.
Tip na přípravu: uvést do varu 1 litr vody, vhodit 2 polévkové lžíce lapacha, vařit 5 minut. Nechat 15 minut odstát, slít a popíjet.
Země původu: Jižní Amerika
Hmotnost: 50 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.