tinktura Ořešák černý 4x500ML
Kód: 413283.01Detailní popis produktu
OŘEŠÁK ČERNÝ - BYLINNÁ TINKTURA 4X50ML
Tinktura z ořešáku černého je velmi účinný protiparazitální prostředek, čistí trávicí trakt a působí proti plísním. Látky v ní obsažené významně přispívají ke správné funkci a regeneraci jater, je doporučována u lidí starších 48 let. S tím souvisí vliv na snížení rizika vzniku rakoviny a růstu tumorů.
Účinné složky se vyskytují pouze v zeleném oplodí, a v určitý čas. K výrobě jsou použity ručně trhané a vybrané plody. Recepturu byla získána od Dr. H.R.Clark, která se celoživotně zabývala vlivem parazitálních zátěží na životní funkce lidského organismu.
Tato tinktura odstraňuje mikrobiální toxiny z organismu. Lze ji proto použít jako podpůrný prostředek při onkologických onemocněních, zejména u neoperovatelných nádorů, při chemoterapii a radioterapii.
Indikace:
-
Desinfekční účinky
-
Antioxidant
-
Příznivě působí při srdečně cévních onemocněních
-
Používá se při zvýšeném cholesterolu a ateroskleróze
-
Podporuje chuť k jídlu
-
Napomáhá hojení ran
-
Podpora imunity
-
Při léčbě vředů a zánětů žaludeční sliznice
-
Chronická gastritida, gastroenterokolitida, dysbacterióza
-
Při nachlazení, chřipce, angíně
-
Chronický zánět mandlí, zánět vedlejších nosních dutin
-
Plicní nemoci
-
Vynikající kloktadlo při zánětech v ústní dutině
-
Na obklady při akné, zánětech kůže nebo při nadměrné potivosti
-
Má lehký projímavý účinek, normalizuje činnost střev
Dávkování a užívání:
Tinkturu užívejte 30 minut před jídlem. V jedné dávce 20-40 kapek. Vyšší dávky konzultujte s lékařem, terapeutem.
Kontraindikace:
Přípravek není vhodný pro kojící a těhotné ženy, neměli by užívat lidé se žaludečními vředy, případně po konzultaci s lékařem. Nevhodný při přecitlivělosti na obsahové látky.
Krátkodobě se jako vedlejší účinky užívání mohou objevit příznaky jako únava, lokální vyrážky, neobvyklá stolice. Po několika dnech by však měly ustoupit.
Složení: Ořešák černý - zelené oplodí, alkohol 36%
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.